Benieuwd naar een beleving en hoe andere mensen een behandeling hebben ervaren? Lees hieronder diverse reviews. Nog mooier is het natuurlijk om het zelf te gaan ervaren.

5/5

Komt jouw ervaring hierbij te staan?

Je kan er van alles over lezen, het zelf ervaren is altijd nog de beste manier.

"Ik had last van een trauma en daardoor blokkeerde ik vaak. Ik heb veel emdr gehad en ik kon maar niet bij een bepaalde laag komen. Door middel van opstellingen heb ik via videobellen een prachtige behandeling gedaan. Wat een deel van de trauma heeft aangepakt, doorvoelt en ook een andere blauwdruk heeft gegeven. Daarnaast kwamen we ook in een deel van mij uit, een vorig leven wat mij nog blokkeerde. Ik weet nu ook dat dit soort therapie zo sterk werkt voor mij. Hiertoe zijn ze bij de GGZ nog niet in staat."

Ik ben heel dankbaar voor deze behandeling. Men vergeet vaak wat energie doet met een mens en dt trauma in je lichaam is opgeslagen. Dank je wel lieve Eline

"Ik vond het een fijne nieuwe ervaring met jou. Ik voel me op m'n gemak bij jou. Dat alleen al is prettig. Na de sessie voelde ik niet gelijk verschil met ervoor. Wel ervaar ik nu iets meer rust. Het idee dat ik niks moet en veel mag bijvoorbeeld. Dat voelt wel bevrijdend. En dat ik de tijd mag nemen daarvoor. Ik kan mezelf iets meer accepteren. Dat ik prima ben zoals ik nu ben."

Ik voel me op m'n gemak bij jou. Dat alleen al is prettig. M.H.

Vandaag krijg ik een behandeling van Eline. Dit is niet mijn eerste behandeling, ik heb ook al eens een reiki behandeling mogen ervaren. Eline bekijkt en voelt aan welke behandeling passend is op die dag en wat passend is voor mij op dat moment. Ze voelde aan en zag aan mijn manier van praten, dat ik geen behoefte had aan diepgang, maar aan iets luchtigers. Bijzonder, want zo voelde ik het ook. We hebben meerdere oefeningen gedaan zoals, ademhalingstechnieken, visualisaties en 1 worden met de aarde ipv in mijn hoofd zitten. Het was precies wat ik nodig had en de oefeningen sloten heel mooi op elkaar aan. Ik ben met een rustig, opgewekt gevoel naar huis gegaan terwijl ik met een heel zwaar en vermoeid gevoel naar de behandeling ging."

Ik heb veel tips mogen ontvangen om thuis ook uit mijn hoofd te komen en te leren ontspannen. Ik kan niet wachten om dit zelf te oefenen en weer te ervaren hoe fijn het is. K.K.

"Voordat ik Eline ontmoette had ik last van depressieve gevoelens. Ik liep vast en wist niet meer hoe ik mezelf weer beter kon gaan voelen. Daarom stond ik wel open voor een andere aanpak, Reiki. Ik dacht baad het niet, schaadt het niet. Tijdens de behandeling zorgde Eline dat ik me op m'n gemak voelde, daardoor durfde ik me ook echt open te stellen. Iets waar ik me normaal gesproken niet prettig bij voel. Ik kon even helemaal mezelf zijn. Ze heeft me geholpen om te leren ontspannen zodat ik nu meer rust ervaar. Ook heb ik door de behandeling nieuwe inzichten gekregen wat zeker hoop heeft. Ze heeft me geholpen om ballast wat ik met me mee draag stukje bij beetje kwijt te raken wat zeker verlichting geeft. Ik durf nu meer te voelen en los te laten waardoor m'n hoofd leger raakt en ik me lichter en kalmer voel. Gedachten mogen er nu gewoon zijn. Ze heeft me geleerd om met meer compassie naar mezelf te kijken. Waardoor ik m'n leven weer positiever ervaar."

Ik zou het iedereen aanraden die graag hulp wil bij wat dan ook, om een behandeling bij Eline te ondergaan. Het is een kadootje aan jezelf! M.H.

“Maandag heb ik een behandeling bij Eline gehad. Ik kende er nog niks over maar toen ik de rust ervaarde was dat echt heel fijn. Er word zo anders over gepraat, zo zweverig enzo. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten en in het begin vond ik het zelfs een beetje spannend. Ik heb vooral veel rust ervaren dat het lijkt of ik echt tot mijzelf kwam. Ik voelde mij heel ontspannen zelfs een beetje zweverig. Je vind nergens zoveel rust als met deze behandeling. Je kan wel in bad gaan liggen maar dat is toch anders. Ik zou dit nog eens willen ervaren omdat ik dit nergens zo zou voelen. Zelfs al zou ik de hele dag naar een masseur gaan dan zou ik dit niet zo ervaren."

Ik vond het echt heel fijn! Ik zou het sowieso anderen aanraden het is gewoon bizar hoeveel rust ik nu ervaar. M.B.

"Van de week heb ik van Eline een klankschalen sessie gehad. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er in het begin redelijk sceptisch tegenover stond of misschien een deel nieuwsgierig. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Klankschalen zelf kende ik al wel maar nooit zo ervaren zoals afgelopen maandag. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het achteraf toch erg ontspannend en lekker vond om zo'n sessie mee te maken. Je komt helemaal tot rust en je voelt de warmte (energie) en trillingen in je lichaam tijdens de sessie. Het was voor mij een nieuwe gewaarwording om mee te maken, maar zeker fijn en ook wel weer voor herhaling vatbaar en ik kan het, mits je er voor open staat ook zeker aanbevelen."

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het achteraf toch erg ontspannend en lekker vond om zo'n sessie mee te maken. M.W.

"Vandaag heb ik voor het eerst een reiki behandeling mogen ervaren door jou. De ruimte waarin de behandeling heeft plaats gevonden is erg prettig. Omdat ik al een tijdje worstel met burn out klachten wilde ik mijn lichaam en geest graag tot rust laten komen."

Deze reiki behandeling heeft mij helemaal doen ontspannen. Wat een mooi gevoel. Bedankt Eline voor je licht. K.K.

“Ik heb de opstelling als heel prettig ervaren. En ik merk dat het een proces in werking heeft gezet, waar ik heel blij mee ben."

Ik ben je zeer dankbaar hiervoor. Fijn dat je op mijn pad bent gekomen

“Onlangs heb ik een tweede behandeling op afstand mogen ontvangen van Eline. Tijdens de behandeling was het heel ontspannen en zag ik allerlei beelden van vroeger. In het begin voelde ik mijn handen warm worden, een stroom naar beneden en later ook door elkaar. Alsof ik plekken waar spanning zat makkelijker kon ontspannen alsof iemand het aanwees en zei: ontspan. Ergens voelde ik nog op 2 plekken warmte dat ik dacht wauw dit heb ik nog nooit zo gevoeld. Ik werd de dagen na de behandeling vaak naar het verleden gebracht en ook naar de toekomst. Ik merkte dat ik het moeilijk vond om in het hier en nu te leven. Wel kreeg ik steeds duidelijkere beelden van dat wat ik graag zou willen, over hoe ik mijn toekomst voor mij zie. Ook dat wat ik niet zou willen en wat mijn prioriteiten zijn in dit leven. Iets waar ik al lang mee zit is een toekomstige baan/functie en dit wist ik ineens heel duidelijk."

Dankjewel Eline dat ik dit zo heb mogen ervaren. Elke keer is het weer een nieuwe ervaring en een groei in bewustwording. I.R.

“Ik heb een Reiki behandeling op afstand mogen ontvangen van Eline. Aan het eind van de behandeling voelde ik dat ze mijn benen Reiki aan het geven was door de tintelingen en stroom van energie die ik ervaarde. Na de behandeling voelde mijn hele lichaam “rustiger” aan. De communicatie via email vond ik zeer professioneel, duidelijk en uitgebreid. Eline heeft mij ook de psychosomatische oorzaak van mijn klachten doorgestuurd en ik herkende mezelf daar heel erg in. Verder heeft ze mij ook geholpen d.m.v. coaching. Ik voelde me erg op mijn gemak en doordat ze mij goed kon begrijpen kon ik me makkelijk open stellen. Dankzij onze gesprekken heb ik enorm veel inzichten gekregen over mijn angsten en ben ik mezelf open beginnen (durven) te stellen tegenover anderen. Het coaching gesprek was echt een katalysator dat veel positieve dingen in beweging heeft gebracht."

Eline zal vast niet weten hoe veel dit voor mij betekend heeft. Ik ben heel blij met de behandelingen en zal er altijd dankbaar voor zijn! I.R.

"Van te voren wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten van de behandeling en ik voelde zelfs wat weerstand in mij. Toch ging ik de behandeling met een zo open mogelijke houding in. Wat een bijzondere ervaring is dit geworden! Eline leidde de oefeningen die we deden erg helder en gaf me een veilig gevoel. Je mocht er zijn met alle emoties en gevoelens die je hebt op dat moment. Tijdens de behandeling werd ik mij meer bewust van m'n eigen lichaam. Voor de behandeling was ik mij niet zo bewust van de spanningen welke in m'n lichaam zaten. Samen met Eline ben ik hier naar gaan kijken en hebben we samen oefeningen gedaan om hier los van te komen. Na de behandeling voelde ik me meer ontspannen en had ik het gevoel alsof er meer in mijn lichaam was gaan 'stromen'.

Een zeer fijne en positieve ervaring, die ik iedereen zou willen aanraden. Heel erg bedankt Eline! Liefs van M.P.

"Vorige week heb ik een holistische behandeling ontvangen bij Your Innerlight. Ik werd ontvangen in een lichte en ontspannen ruimte. Vanuit de kennismaking heeft Eline samen met mij de behandeling een invulling gegeven. Ik voelde me gezien en gehoord. Ik heb mooie stappen in mijn proces gezet. Ik ben je hiervoor dankbaar"

Ik kom graag weer bij je terug. Fijn dat je op mijn pad bent gekomen. B.S.

“Ik had geen enkele ervaring met Reiki en ben volkomen blanco aan de behandeling van Eline begonnen. Ik heb een Reiki behandeling op afstand echt als heel bijzonder ervaren, niet tastbaar maar zeker voelbaar. Na de behandeling heeft Eline mij gebeld en hebben we een bijzonder prettig gesprek gevoerd. Hoewel we elkaar niet kenden wist ze mij ook telefonisch direct te raken met woorden die zij door kreeg. Dat kwam echt binnen.”

Eline, je bent een heel bijzonder en mooi mens en ik ben dankbaar dat ik je via deze weg heb leren kennen. C.D.

“Vandaag heb ik een Reiki behandeling op de tafel van Eline mogen ontvangen. Eerst hebben we gekeken naar waar ze eventueel rekening mee kon houden. Eline luistert rustig en heeft respect voor wat er op dit moment speelt en wat mijn wensen of belemmeringen zijn. Het was een bijzondere ervaring en zeer ontspannend.
Na de tijd was ik ook helemaal ontspannen en kwam er naar voren welke aspecten er op dit moment actueel zijn in mijn leven. Zelfs wanneer Eline mij niet aanraakte maar haar handen boven mijn lichaam hield voelde ik de warmte van haar handen, als een klein kacheltje."

Ik zou iedereen dan zeker ook eens deze ervaring willen aanraden. M.H.

“Dankzij Eline maakte ik voor het eerst kennis met reiki. Op de afgesproken tijd van de behandeling begonnen mijn handen te tintelen. Ik dacht nog misschien is het toeval. Maar even later voelde ik ook een tinteling in mijn nek en schouders.
Na de behandeling vertelde Eline dat zij aan het ‘afvoeren’ was en visueel dingen van mijn schouders afveegde. Ik vind het heel bijzonder wat energie kan doen op een afstand van Zwolle-Rotterdam. Ook kwamen de woorden liefde en verlichting in haar op. Dat past zo goed bij mijn jaarthema en dat is ook precies waarnaar ik verlang op dit moment. Heel mooi. En dat op Valentijnsdag 🙂”

Bedankt Eline, voor deze bijzondere ervaring! M.K.

“Via mijn zus ben ik in contact gekomen met Eline. Mijn zus had een keer verteld dat iemand haar een Reiki behandeling op afstand had gegeven en dat ze dit een hele bijzondere ervaring vond. Afgelopen zomer is er bij mij een hersentumor ontdekt. Dit was voor mij, ons gezin, familie en vrienden allemaal enorm schrikken. Ik ben geopereerd en ze hebben ruim 90% van de tumor weg kunnen halen. Ze hebben er wel bij vermeld dat het ooit weer zal gaan groeien… Maar dat ga ik niet laten gebeuren! Ik ben mij in van alles gaan verdiepen en met name op spiritueel en alternatief gebied. En een Reiki behandeling op afstand? Ach.. Ik dacht baadt het niet dan schaadt het niet toch?
Met Eline had ik afgesproken dat ik vanaf 19.50 uur klaar zou zitten op mijn yogamat. Ik zou mij dan zo diep mogelijk ontspannen en dan zou de behandeling om 20.00 uur beginnen. Ik kreeg wel wat last van mijn rug en nek maar kon mij verder goed ontspannen. Tussen door keek ik af en toe op de wekker. Toen het 20.01 uur was voelde ik ineens alsof er rechts vanuit mijn nek/ hals heel hard schuin omhoog gedrukt werd en er vanuit links boven aan mijn hoofd werd getrokken. Ik dacht even dat ik het mij verbeelden maar het bleef aanhouden en was heel intens. (toevallig zit de tumor links bovenin en begonnen de klachten met nek en schouder pijn aan de rechterkant). Ook begon ik intens te huilen. Het was echt heel heftig en overviel me enorm. Ineens was het ‘ moment’ voorbij en was het 20.05 uur. Ik voelde nog wel wat druk links in mijn hals en keel en was extreem moe. Ik ben nog 5 min blijven zitten en moest echt even bij komen van wat er zojuist gebeurd was.
Daarna belde Eline mij en heeft ze haar ervaring met mij gedeeld. Wat ik ook heel erg bijzonder vond was dat Eline een stukje tekst uit het boek ‘ de Sleutel tot Zelfbevrijding ‘ er bij had gepakt wat specifiek over hersentumoren ging. Die ochtend had ik namelijk exact hetzelfde stukje tekst van iemand anders doorgestuurd gekregen."

Eline ik vond het een hele mooie en bijzondere ervaring het heeft mij echt geraakt, dankjewel. T.H.