Heb jezelf Lief

Your Innerlight/ april 22, 2020/ Blogs

Het omarmen van jezelf.

Heb jij het wel eens gedaan? Je rechterhand op je linkerschouder en je linkerhand op je rechterschouder leggen? Geef jezelf de ruimte en omarm jezelf eens. Ervaar wat dit met je doet.

Mag jij er zijn van jezelf? Of zijn er gedragingen welke er voor zorgen dat jij jezelf niet goed genoeg vind. Welke zijn dit dan? Is dit ook echt zo? Echt waar?

Wanneer je door begint te krijgen wie jouw ware zelf is gaat dit meestal gepaard met afwijzing van jezelf. Je komt achter eigenschappen die je minder leuk vind. Het is fijn en indirect ook minder fijn.
Je doet inzichten op wat ruimte kan geven en tegelijkertijd levert dit vaak ook nieuwe vragen op. Natuurlijk kan het confronterend zijn alleen zie je het gekregen inzicht als nóg iets om af te wijzen of als een nieuw startpunt. Als je dit herkent sta eens stil en wees dan dankbaar voor het inzicht welke je hebt gekregen.

Omarm datgene wat je frustreert, irriteert of in welke negatieve vorm je dit voelt, ziet en/of ervaart. Omarm jezelf met alles wat er is in plaats van het af te wijzen. Wanneer je jezelf zal gaan omarmen zal dit ruimte geven. Blijf je dit afwijzen? Kijk er dan eens naar als een bal die je onder water probeert te houden, deze komt uiteindelijk met meer kracht toch wel boven water. Laat je de bal op het water dobberen dan kan je hem zien en er misschien zelfs een activiteit mee ondernemen.

Verander je kijk, verander je handelen en je veranderd jouw wereld.

Heb jezelf lief mooi mens! Omarm jezelf. Weet dat er slechts één is zoals jij bent!

Share this Post